Disseny Gràfic

//Disseny Gràfic

Logotips Vectoritzats per a Impressions a Gran i Petit Format.
– Entrega del Logotip en format jpg, png amb tres mides (300, 1600, 4000)pp
– Entrega en Format Ai

Què és un arxiu vectoritzat?
A diferència d’una imatge de mapa de bits (JPG, PNG, etc), que està composta per píxels, el vectoritzat està compost per vectors, és a dir, adreces i elements gràfics escalables fins a l’infinit. Aquest tipus d’imatges no perden qualitat ni resolució i serveixen per poder editar el logotip en un futur, imprimir i qualsevol lloc i sobretot per impressions a gran format.

Disseny Plànols Personalitzats A2, A3, A4, etc..
Disseny de Bloc Comandes / Formularis
Disseny Catàleg Comercial pdf / imprès

[separator top=”100″ style=”none”]
[alert type=”general”]Si desitges més informació posa’t en contacte amb nosaltres.[button link=”http://fes-teveure.com/contacte/” color=”custom” size=”small” type=”flat” shape=”round” target=”_blank” title=”Contacte” gradient_colors=”rgba(255,255,255,.1)|” gradient_hover_colors=”rgba(255,255,255,.4)|” accent_color=”#DA1F27″ accent_hover_color=”#DA1F27″ bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_position=”” icon_divider=”no” modal=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”” alignment=”” class=”” id=””]+ Informació[/button]
[/alert]
[separator bottom=”40″ style=”none”]

2015-06-08T16:22:50+00:00Imatge|